Kanto-shop verkkokauppa > Muut

Muut

Täältä löytyy pesuaineita, patjansuojia ja muuta mukavaa.

Huomioi, että tilausvahvistuksessasi ei ole toimituskuluja, koska kaikkiin tilauksiimme lasketaan postikulut erikseen. Saat erillisen sähköpostilaskun tilausvahvistuksesi jälkeen, johon on laskettu mahdollisimman edulliset postituskulut. Meillä litistellään kirjeitä ja lähetetään monikirjelähetyksiä, jos se on tilaajalle edullisinta niin!


Pomppivat ukot

 

Pomppivat ukot | lisätiedot
Vieterin päässä olevat hahmot ovat Oxfamin Uruguaista tuottamia reilun kaupan tuotteita. Nämä hahmot ovat hauskoja sisustuselementtejä niin lastenhuoneeseen kuin mihin tahansa muuallekin. Kun hahmon laittaa pomppimaan, se hyppii siinä pitkään ja kiinnittää katseet pienemmältä ja isommaltakin katsojalta.

 

19.50 €
 

Käsin tehdyt villahatut | lisätiedot
Burmalaisen pakolaisäidin virkkaamat hatut ovat uniikkeja ja niistä voit kysellä väri- ja mallivaihtoehtoja sähköpostitse.Toista samanlaista hattua ei takuulla vastaan tule!

Postikulut 1,50€ lisätään hintaan.

 

10.00 €
 

Kanto® Akanatyyny | lisätiedot
Kanto® - Akanatyyny on kaksiosainen tukeva ja miellyttävä luomu-täytteinen tyyny, joka takaa niskalle optimaalisen asennon ja miellyttävät yöunet.

 

23.00 €
 

Kanto® Pikkuakanatyyny | lisätiedot
Kanto® Pikkuakanatyyny sopii tyynyksi jo ihan pienelle lapselle. Tyynystä saa poistettua akanoita lapselle sopivaksi ja saman aukon kautta myöhemmin tyynyyn voi täytettä lisätä.

 

15.00 €
 

Kanto® Tyynynpäällinen lapsille | lisätiedot
Kanto® Tyynynpäällinen on luomulaatuista trikoota. Luonnonvalkoinen päällinen on ihanan pehmeä lapsen päätä vasten. Päällisen koko on n. 40cmx 30cm eli Lasten tyyny mahtuu sinne sisään oikein hyvin.

Reunukset on saumattu, mutta huomioi, että saumaukset on tehneet kuntoutujat, joten saumat eivät ole ihan suoria. Tämä ei vaikuta käyttöön.

Postikulut (1,50€) lisätään hintaan. Ostaessasi samalla esim. Kanto® Pikkuakanatyynyn, postikuluja ei peritä.

 

6.00 €
 

Kanto® Nenäliina | lisätiedot
Kanto® - Nenäliinat valmistetaan valkaisemattomasta luomulaatuisesta trikoosta, joka on pehmeä pientä nenää pyyhkiessä ja kestää kuumaakin pesua. 

2.00 €


 Ostoskori

Kanto-shop, Vallesmanninkatu 15, 05830 Hyvinkää, Finland
puh. 0400 565 580, sähköpostiosoite info (at) kestovaippa.fi