Kanto-shop verkkokauppa > Kanto® All-in-one

Kanto® All-in-one

Kanto® All-in-one vaipat ovat kestovaippojen helppovaippoja. Pese, kuivata ja pue, niin helppoa se on!

Kanto® All-in-one vaipat ovat kestovaippojen helppovaippoja. Sinun ei tarvitse tietää kestovaipoista yhtään mitään käyttääksesi näitä vaippoja. All-In-One vaippa sisältää kaikki vaipan osat, mitä kestovaippailussa tarvitaan ja imuosan saat kätevästi vedettyä vaipan sisältä ulos kuivumisen ajaksi. Tämä nopeuttaa kuivumista ja tämä ominaisuus tekeekin sen, että pärjäät hyvin, jos sinulla on 20-30 vaippaa. Kun toinen koneellinen on pyykissä, toinen on aina käyttövalmiina. Jos pyykkikone pyörii muutenkin usein, tai osaksi olette vaipattomia, tai käytätte välillä kertakäyttövaippoja, niin saatat pärjätä jopa 10 vaipalla.

Kanto® All-In-One on suunniteltu Suomessa ja muotoilussa on otettu huomioon niin hoikat, kuin pyöreätkin vauvat; sama malli sopii kaikille, niin vastasyntyneille, kuin liikkuvaisillekin lapsille. Jos vaipan vyötärönympärys vaikuttaa liian isolta (katso mitat kokojen selostuksista) voit tilata vaipat lisäsäätötarralla, jolla vyötärönympätys pienenee noin 5cm. Vauvan ihoa lähinnä on micofleece kerros, joka päästää pissan läpifroteiseen imuosaan pitäen pinnan kuivana. S koon imuosassa on 3 kerrosta ja M koossa 4 kerrosta froteeta.

S koko vastasyntyneestä eli n.3kg-> n.8 kg, jopa 10kg saakka, vyötärönympärys 35-54cm.

M koko n. 7kg->15kg, vyötärönympärys 48 - 67cm.

Kilomäärät ovat suuntaa antavia, vauvat kun ovat kaikki niin erimallisia. Vaippa toimii myös taaperoilla kuivaksi opettelun apuna, kun imuosaa ei laitetakaan vaipan sisään, vaan jätetään se ihoa vasten havainnollistamaan märän vaipan tunnetta.

Toimituskulu yksittäiselle vaipalle on 1,60€, kaksi S-koon vaippaa tulee samalla 1,60€ postikululla. Yli 10 vaippatuotteen tilaukset toimitetaan kuluitta.

 

Hinta: 18.00 € 
 Ostoskori

Kanto-shop, Vallesmanninkatu 15, 05830 Hyvinkää, Finland
puh. 0400 565 580, sähköpostiosoite info (at) kestovaippa.fi